Innogarden
Työnohjaus
Myyntivalmennus
Vuorovaikutusvalmennus
Liikkeenjohdon konsultointi
Teema- ja tapahtumapäivät
Palvelut - Myyntivalmennus

Myynti parhaimmillaan tuottaa iloa, hyötyä ja unelmien täyttymystä asiakkaalle. Myyntityö on auttamista ja vilpitöntä halua löytää oikeita ja yksilöllisiä ratkaisuja, joita asiakas kulloinkin tarvitsee.

Myynnin tärkein tavoite on aina asiakkaan saama hyöty. Kun myyjä oivaltaa tämän, hän nauttii työstään ja haluaa auttaa yhä useampia ihmisiä omalla asiantuntemuksellaan.

Olen tehnyt pitkän ja tuloksellisen uran myyntityössä. Minulla on paljon myyntityöhön liittyvää ”hiljaista tietoa”, joka ei perustu myyntitekniikoihin eikä tarkoin suunniteltuihin myyntikeskusteluihin. Kokemukseni perusteella uskallan väittää, että myyntityö on jotain aivan muuta kuin tekniikkaa. Se on tunnetta, vuorovaikutusta ja aitoa välittämistä. Loppujen lopuksi äärimmäisen yksinkertaista kahden tai useamman ihmisen välistä vuorovaikutusta.

Siirrän vankan myyntiosaamiseni, ”hiljaisen tietoni” myyjien ja asiakkaiden käyttöön valmennuksella, johon yhdistän mm. työnohjauksellisia menetelmiä ja NLP:tä. Valmennus voi olla yksilö- tai ryhmäohjausta.
Web design: St. Hurmos Oy